Een website laten maken?

Voor ondernemers die willen groeien.

Elk online avontuur begint met een eigen plekje op het internet. Wij regelen dat…beukers-style!

Goed online

Op maat en snel online

Binnen twee weken opgeleverd

Een nieuw, fris en modern ontwerp

+/- 5 web pagina’s

WordPress CMS

Snelle website

Zelf teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen

Responsive, goed voor elk aparaat

Vindbaarheid in google

Training beheer en bewerken

Contact formulier

Duidelijke actie knoppen

Bewegende elementen

Beveiliging / Firewall

Webhosting

Domeinregistratie

Onderhoud

Waarom Webbeukers?

Ongeacht je pakket keuze ben jij bij ons altijd premium! De beller is sneller maar een mailtje is net zo welkom. Samen zorgen we voor het behalen van gewenste resultaten en staan we altijd open voor dialogen om het gezamelijke doel te behalen. Ervaar een totaal beleving en zie wat dit oplevert als product. Elke oplevering word voorzien van een presentatie, korte training om je opweg te helpen bij het kunnen aanpassen van enetuele teksten of foto’s op de website. Ohja en uiteraard mag elke oplevering gevierd worden met een flesje bubbels.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij bent Premium

Jij vraagt de offerte aan en wij bellen jou voor eventuele aanvullingen. Daarop volgend zal er een offertein de mailbox verschijnen. Zodra de offerte akkoord is getekend verschijnt het project in onze scrum planning. Direct hierna informeren we jou over de sprint planning en plannen we een tussen moment om eventuele correcties door te voeren gevolgd door een oplever moment. Tijdens dit oplever moment geven we een presentatie van de voor jou gemaakte website, geven we een uitleg over de werking om evenuele toekomstige tekst aanpassingen te kunnen doen (Wij kunnen dit uiteraart op aanvraag ook gewoon doen) gevolgd door een glaasje / flesje bubbels.

Wat moet ik aanleveren als klant?

Je laat ons weten welke pagina’s je graag zou willen hebben, typt dit in een word bestandje per pagina titel. Mocht je een logo hebben dan ontvangen we deze ook graag. Omdat er in dit geval gekozen is voor een ZZP pakket houd dan rekening met de 5 pagina’s. Is er anders overeengekomen en geoffereerd dan kunnen we dit vergeten. Ook is het prettig om even aan te geven welke informatie je wilt ontvangen vanuit bijvoorbeeld het contact formulier. Het lijkt veel maar dat valt wel mee. Zodra wij hier aan mogen beginnen doorlopen we dit traject samen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om onze makker Thomas in te schakelen voor het schrijven van je content.

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid