Premium website laten maken?

Next level webbeukers-style

Optimaal UI en UX door gedegen onderzoek naar jouw doelgroep. Zo beuken wij de psychologische prikkels uit het beeldscherm! Ervaar wat de webbeukers kennis jou kan brengen.

Premium beukpakket

Een optimale werking en design

Oplever moment in overleg

Doelgroep onderzoek

Optimaal user interface en experience

Een nieuw, fris en modern ontwerp

5 + web pagina’s

Snelle website

Altijd uit te breiden

Zelf teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen

Responsive, goed voor elk aparaat

Vindbaarheid in google

Basis SEO toegepast

Training beheer en bewerken

Contact formulier

Offerte formulier

Duidelijke actie knoppen

Bewegende elementen

Cache optimalisatie

Image optimalisatie

Code optimalisatie

Beveiliging / Firewall

Webhosting

Domeinregistratie

Onderhoud

3 correctie rondes

Waarom Premium?

Onze UI en UX expert doet een onderzoek naar jou doelgroep. Met kennis van de psychologische prikkels in het webdesign en een gedegen klant/doelgroep onderzoek zorgen wij voor een optimale klant ervaring. De website wordt vanaf een wit scherm opgebouwd en er zal een nauwe comminucatie zijn om je website te laten reimen op je producten of diensten. Uiterst logische en slimme positioneringen. Samen zorgen we voor het behalen van gewenste resultaten en staan we altijd open voor dialogen om het gezamelijke doel te behalen. Ervaar een totaal beleving en zie wat dit oplevert als product. Elke oplevering word voorzien van een presentatie, korte training om je opweg te helpen bij het kunnen aanpassen van enetuele teksten of foto’s op de website. Ohja en uiteraard mag elke oplevering gevierd worden met een flesje bubbels.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij vraagt de offerte aan en wij bellen jou voor eventuele aanvullingen. Daarop volgend zal er een offerte in je mailbox verschijnen. Zodra de offerte akkoord is getekend verschijnt het project in onze scrum planning. Direct hierna informeren we jou over de sprint planning en plannen we een tussen moment om eventuele correcties door te voeren gevolgd door een oplever moment. Tijdens dit oplever moment geven we een presentatie van de voor jou gemaakte website, geven we een uitleg over de werking om evenuele toekomstige tekst aanpassingen te kunnen doen (Wij kunnen dit uiteraart op aanvraag ook gewoon doen) gevolgd door een glaasje / flesje bubbels.

Wat moet ik aanleveren als klant?

Je laat ons weten welke pagina’s je graag zou willen hebben, typt dit in een word bestandje per pagina titel. Mocht je een logo hebben dan ontvangen we deze ook graag. Omdat er in dit geval gekozen is voor een premium pakket houd dan rekening met de 10 pagina’s. Is er anders overeengekomen en geoffereerd dan kunnen we dit vergeten. Ook is het prettig om even aan te geven welke informatie je wilt ontvangen vanuit bijvoorbeeld het contact formulier. Het lijkt veel maar dat valt wel mee. Zodra wij hier aan mogen beginnen doorlopen we dit traject samen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om onze makker Thomas in te schakelen voor het schrijven van je content.

Elk voorstel is all-in

Alles onder één dak. Wij beuken je website inelkaar, beheren je hosting, registreren het domein en onderhouden je website. Zo kunnen wij ons houden aan de BEUKERS-BELOFTE!

Niets moet alles kan

Heb je al een hosting provider waar je erg aan gehecht bent, geen probleem wij kunnen met vrijwel alle systemen uit de voeten. Bij vragen bel ons gerust of geef het even aan in de offerte aanvraag.

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid