Een suuuuper snelle website

Die letterlijk over je scherm vliegt

Webdesign

Ultra snel dankzij CDN

Een CDN zorgt ervoor dat alle bestanden die nodig zijn om uw website te laden vanaf verschillende snelle domeinen wordt geladen, waardoor de website super laadt.

Z

Laden vanaf verschillende domeinen

Z

Vast bedrag per maand geen verrassingen

Z

Ingesteld door uw eigen Webbeuker 🙂

Z

Inclusief premium support en updates

€12,95 p.m.

Een super snelle website heeft wel een goede basis nodig!

Een content delivery netword (CDN) in combinatie met de de juiste manier van het minimaliseren van scripts/codes zorgt voor een super snelle website. Het CDN preload de volledige website inhoud en serveert stukjes vanuit een andere plek dan je huidige server. Hierdoor word ervoor gezorgd dat belangrijke onderdelen van je site snel werk kunnen uitvoeren op onze server en de voor ingeladen scripts en bijv. afbeeldingen op kan halen uit het CDN waar dus geen laadtijd door verloren gaat.

Z

Pagin caching

Z

Cache preloading

Z

Sitemap preloading

Z

GZIP Compressie

Z

Browser caching

Z

Database optimalisatie

Z

Google font optimalisatie

Z

Lazyload

Z

HTML & CSS Compressie

Z

JS Compressie

Z

Content Delevery Network (CDN)

Z

Mobiele detectie

Z

Ecommerce vriendelijk

Z

WPML vriendelijke

Z

Import / Export

Website pakket

Om je website snel te maken is er een goede basis nodig namelijk een website pakket. Een mooie website met de juiste uitstraling voor jouw doelgroep. Er is voor elke ondernemer en website pakket van Webbeukers!

Website services

Een website hebben is één, maar deze website onderhouden kost tijd, vooral wanneer je er niet dagelijks mee bezig bent. Met de Webbeukers services kun je in één keer hier vanaf zijn en zorgt de Webbeuker ervoor dat de website up-to-date is en veiliger wordt.