~

Wat is SSL?

SSL heeft betrekking tot een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding is eenvoudig te herkennen aan de url (https://) en het slotje of zelfs een groene balk. Dit verschilt per webbrowser.

Waarom wij standaard kiezen voor SSL?

Zonder een veilige verbinding is het voor bepaalde 3e partijen mogelijk om gebruikers gegevens uit te lezen. Uit al die data die ze van een niet veilige site kunnen plukken zou het mogelijk zijn om wachtwoorden te achterhalen. Om dat beveiligingsrisico te ondervangen kan er gebruik gemaakt worden van een SSL verbinding. Er zijn zelfs partijen die een verzekering afgeven bij hun SSL certificaten. De standaard SSL validatie biedt geen dekking bij financiële schade. Het is natuurlijk wel mogelijk om hier voor te kiezen en/of meer informatie bij ons over op te vragen. Overigens word een SSL certificaat min of meer verplicht gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Boetes bij niet naleven kunnen oplopen tot 4500 euro.

r

Geen verrassingen het eerste jaar is inclusief!

Het eerste jaar betalen wij voor jou de kosten waar je jaarlijks rekening mee dient te houden. Elke ‘beschikbare’ website naam dient te worden geregistreerd en moet vervolgens gebouwd worden op een webhosting. Zonder deze materialen is het niet mogelijk om een website te maken. De kosten van een domeinnaam en het hosting pakket zullen na het eerste jaar in rekening worden gebracht. Bij het beukpakket bedraagt dit jaarlijks €100,- en bij het elegantpakket bedragen deze €160,- per jaar. Het verschil in kosten heeft te maken met de kracht die nodig is van de hosting (server). Omdat er bij de elegante websites meer power gevraagd zal worden dan bij het beukpakket zullen we hier ook meer voor moeten inzetten en dus ook rekenen.

Hallo! Klik op onderstaande knop en wij zullen zo spoedig mogelijk bij je terug komen.

Neem contact op via WhatsApp