Klanten die de beukers-style hebben mogen ervaren.

Zie hieronder wat wij voor een aantal klanten hebben mogen betekenen.

Van De Beek Delicatesen

Wij mochten werken aan een moderne en uiteraard converterende webshop. Binnen een maand was een investering weer terug verdient. Simpelweg bouwden we niet enkel de webshop maar hebben we ook de basics van onze marketing mogen uitvoeren.

Brinks Watersport B.V.

Besloot enige tijd geleden dat hun huidige website toe was aan een redesign. Mee gaan met de tijd nu en straks goed voor de dag komen was het doel. Daarnaast hebben we een bijdragen mogen leveren aan de SEO (google scores) waarvan ondertussen ruim 250 zoekresultaten de eerste pagina behalen. En dat niet alleen. Ook het voeren van zoekwoord campagnes mogen we wel succesvol noemen 🙂

Pension in Putten

Een prachtige plek nabij Saunadrome om eens lekker te vertoeven. Al jaren te boeken alleen was dit nog niet digitaal mogelijk. Web Beukers heeft voor hen een oplossing mogen realiseren. Het online boeken van een bungalow of kamer waarbij de agenda synchroon loopt met die van booking.com.

Phoen’x Investments B.V.

Starte jaren geleden aan een project in Doetinchem. Het AmphionStaete. Pas toen de verkoop al was gestart mochten wij instappen om een extra boost te geven. Voor dit project zijn er meerdere lanceerpagina’s, online en offline marketing campagnes gevoerd en hebben wij recent een platform mogen realiseren waar uiteindelijke huurders terecht kunnen. Hier krijgt men o.a. nieuws updates en realiseren we alle bijbehorende zaken in relatie tot verhuur.

Phoen’x Energy B.V.

Ontstaan omdat het beter moest en dus ook kan. Phoen’x Energy levert o.a. warmte en koud middels de nieuwste en meest geavanceerde installaties. Om hun klanten zo juist en duidelijk mogelijk te informeren en voorzien van de juiste inzichten is er gewerkt aan een duidelijke website, mailings en platform waar men alle bijbehorende zaken in relatie tot hun energie kunnen bijhouden.

IIM Media

De voorloper in animatie technologie wou op zeer korte termijn een website laten maken. Een trial and error project waar aangeleverde bestanden direct omgezet werden in de website. Het was ene project van twee weken vroeg opstaan en laat in de nacht afsluiten waar veel verschillende versies van de website voorbij zijn gekomen. Maar ach het eind resultaat mag er zeker zijn en de doelen van de Seedrs campagne waar de website voor deinde zijn behaald! We kunnen gerust stellen dat dit een succesvol project is geweest 🙂

….. en nog meer klanten die jouw voor zijn gegaan.

‘S jegers transport

Met een grenzeloze passie voor vrachtvervoer scheurt dit transport bedrijf al sinds 1995 over het Europese wagennet. Een prachtig bedrijf dat op bijna alle vlakken innoveert en groeit. Sinds heden kunnen we stellen dat bijna (de nieuwe website en marketing) behoord tot het verleden. Met een nieuwe en frisse meertalige website bereiken hebben zij een goede stap gezet op het wereldwijde web.

BKD Express

.

Roseboom Automotive

.

Nog een project

in Beukers-style!