AVG proof website

Laat klanten zien dat je goed omgaat met hun gegevens

Webdesign

Premium beveiliging

Z

Premium licentie Wordfence

Z

Real-time IP blacklist

Z

Blokkeer landen waar je geen zaken mee doe

Z

Reputatie check: ontdek of jouw website in een blacklist staat

Z

Inclusief premium support en updates

€9,95 p.m.

Maak gebruik van premium beveiligingsaddon met een super Beukpakket en Beukservices!

Alle premium beveiligingsopties

Real-time IP Blacklist

Blokeert alle verzoeken van IP adressen die websites aanvallen die deze plugin gebruiken. Dit zorgt ervoor dat mensen die op een andere website kwaadwillen verzoeken sturen ook gelijk op jouw website worden geblokeert. Een bijkomend voordeel is dat het ook de snelheid van je website verbeterd, omdat deze verzoeken niet worden verwerkt, maar gelijk geblokeert.

Real-time Firewall Rule update

De firewall identificeert en blokkeert kwaadaardig verkeer op jouw website, wat je beveiligd tegen de laatste WordPress aanvallen en security problemen.

Real-time Malware Signatures Updates

De virusscanner en firewall zijn ontwikkeld op duizende handtekeningen om malware te identificeren op je website.

Reputatie checks

Kom erachter of jouw website op een blacklist staat voor verdachte activiteiten en spam genereren tijdens elke automatische scan.

Landen blokkeren

Ontworpen om aanvallen te blokkeren, je content te beschermen of verdachte activiteiten blokkeren in minder dan 1/300.000 van een seconde.

“Better safe than sorry”

Website pakket

Een Webbeukers website pakket is nodig om deze addon te gebruiken. Een professionele uitstraling naar je klanten en overzichtelijke website zijn specifieke kenmerken van het website pakket. Voor iedere ondernemer is er een website pakket!

Website services

Om je website in de lucht te krijgen en houden is er een website service nodig. Als klant wil je niet te lang wachten totdat de website is geladen. Er worden altijd beveiligingsupdates gedaan en we houden jouw website up-to-date.