+31(0)342 22 64 86 | [email protected]

Cases

Met trots tonen wij jullie een aantal van onze projecten. Wil jij hier tussen staan, zorg dan dat je ons een leuk project bezorgd.

Obligator

Voor BBK Capital realiseren, onderhouden en hosten wij een platform genaamd Obligator. Obligator is een platform met verschillende gebruikersrollen waarin men kan intekenen op obligaties en in hun persoonlijke dashboard hun financieel plaatje kunnen monitoren.

Ohja, ook hebben wij het logo gemaakt.
 

Byveo  

Byveo Biedt een prachtige SaaS oplossing genaamd ASK Expertise. Ask expertise verbind collega’s en professional d.m.v. een slim gebouwde applicatie. Voor Byveo en Ask hebben wij de websites mogen bouwen en onderhouden, maken wij verschillende online/offline advertenties, Schetsen en schrijven functionele ontwerpen, managen de helpdesk, het ontwikkel team en meten verschillende data. 

Phoen’x 

Voor Phoen’x onderhouden, hosten en realiseren wij de verdere uitbreiding op het internet. Zoekmachine optimalisatie, Marketing campagnes en nog veel meer. We helpen bij het maken van lanceer pagina’s opstellen van kranten artikels tot aan het mee coördineren van open informatie dagen met natuurlijk de bijbehorende marketing. 

Apollo Beauty

Zowel offline als online was apollo beauty al te vinden. Nu ook met een webshop die wij voor hen hebben mogen realiseren, onderhouden en hosten. Ook de zoekmachine optimalisatie en marketing van deze webshop is aan ons overgelaten.

DRBProfits

Voor deze heren mochten wij een platform bouwen met verschillende gebruikers rollen. Elke rol zijn doel, zo kan een van deze rollen d.m.v. een geautomatiseerde maandelijkse betaling hun lessen volgen in het beleggen. Ook voor hun beheren wij de hosting.

Avesta Finance  

Ondertussen 10 verschillende websites draaien. Voor hen bouwen, beheren en hosten wij de websites. Ook hebben wij een zoekmachine optimalisatie gedaan. Zoek maar eens naar deze boekhouder uit Amersfoort.

Brinks watersport

Door de jaren heen verschillende klussen voor en mee gedaan. Hebben de website een re-style gegeven een Seo plan geschreven, soms zelfs wat computer probleempjes verholpen XD! Dit snel en hard groeiende bedrijf heeft altijd weer een leuke uitdaging klaar liggen.

RR Wheels

De velgen specialist die je echt alles kan vertellen over zijn producten. Wij niet, wel over zijn wegschop.. Die hebben we opgebouwd – die hij vervolgens zelf uitbouwt (handige harry). Wel moeten we zo nu en dan wat optimaliseren en ondersteunen maar veel al red rrwheels zich wel. Ohja natuurlijk beheren wij ook hun hosting.

Klaassen Doek en Zeil

Dit jonge bedrijf levert prachtig werk alleen was nog niet online te vinden. Daar hebben wij verandering in mogen brengen.

Met recht Juridisch

Niet alleen Juridisch sterk maar ook technisch. Voor ze bij ons aanklopte had ze namelijk zelf al een website gebouwd. In verband met de drukte en het toch wel vele uitboekwerk hebben wij dit van haar over mogen nemen.

Breng je bedrijf to the next level.

Laat ons je bellen of neem zelf contact op

Webbeukers

Je zou ons een internetbureau kúnnen noemen. Maar noem ons liever kneiter enthousiaste websitebouwers die er alles aan doen om je start-up of mkb verder te laten groeien. Door een nieuwe website, een website redesign of een volledig marketingplan.

Hostbeukers

Zorg dat je website altijd online werkt dankzij domeinregistratie en betrouwbare hosting. Bij ons regel je alles op één plek. Voor veel of weinig bezoekers. Bekijk alle mogelijkheden en pakketten in onze Beukstore.

Locatie

Anthonie Fokkerstraat 61-J
3772 MP, Barneveld

Maandag tot vrijdag
8:30 tot 18:00
Zaterdag van
09:00 tot 14:00
Zondag gesloten

+31 (0)342 22 64 86
[email protected]