Geef je bedrijf een boost

Web Beukers.

Webbeukers

Anthonie Fokkerstraat 61-J
3772MP, Barneveld (GLD)
+31(0)342 22 64 86
KVK: 56822413
BTW: NL002230429B71

Adviseur Nederland
+31(0)342 22 64 86 +31(0)6 138 44 085 [email protected]
Adviseur Belgie
Ivan: +32(0)475 65 68 48 [email protected]
Contact
op nemen.

Je mails worden binnen 24uur behandeld.

De beller is sneller.
Liever een offerte aanvraag samenstellen?
Klik dan op de knop
Bart Ruitenbeek
Het moet kloppen!
🇳🇱
Een mooi webdesign hebben, is één ding…maar je website moet vooral ook wat opleveren. Conversies binnenhalen. En liefst zo veel mogelijk! Beuker Bart maakt dat mogelijk. Hij geeft je website een onderscheidende uitstraling, én denkt na over hoe jouw klanten hem gebruiken.
UI/UX-designer, Code Junky
Gerrit van Vliet
Muziek en code… tralala la la.
🇳🇱
Programmeer meneer die maar aan één ding denkt..een perfecte maatwerk oplossing realiseren. Een vraag omzetten in een plan en dit dan vervolgens realiseren. Uiteraard geschikt voor op elk scherm en toestel. Met een stiekeme liefde voor css maakt hij er ook nog altijd iets moois van.
Code Junky, php, js, ajax.. kom maar door
Stephan Striekwold
Ben je al klaar? Gaat het goed?
🇳🇱
Stephan is meneer OpperBeuker. Hij maakt websites van A tot Z, overziet alle hosting- en databasekwesties, en geeft ook nog eens advies over digitale marketing. Hij vormt dan ook het ideale aanspreekpunt voor al je online behoeften…en is maar 1 klik of tap van je verwijderd via de knop hieronder
SEO, SEA, Frond-end developer – Succes Junky
Thomas Guinee
Picassopen!
🇧🇪
Gezwind als een gracieuze gazelle manoeuvreert Thomas door de Jungle der Digitale Media met slechts één doel voor ogen: jouw merk of bedrijf op de juiste manier doen opvallen in die dichtbegroeide wildernis. En dat kan hij als geen ander! Zijn geheime roadmap? Een oerdegelijke marketingbasis aanleggen en die vakkundig besprenkelen met een handjevol tekstuele en visuele funkiness.
Copywriter / Content creator / Marketeer
Ivan de Goeyse
The wizkid!
🇧🇪
Al sinds zijn tienerjaren is Ivan bezig met computers & websites. In een latere fase resulteerde dat logischerwijs in het opstarten van een hele resem IT-gerelateerde bedrijven en concepten, wat hem vandaag de perfecte project manager maakt. Ivan ziet als geen ander in wat nodig én mogelijk is om vooropgestelde doelen efficiënt te behalen. Hij vormt de ideale schakel tussen enerzijds het praktische bedrijfswezen en anderzijds techneuten zoals wij.
IT strateeg, Project manager
Brand van Harn
Hoi ik ben brand.
🇳🇱
Code Junky aka Stagiar.
Corné Huigenbos
Hoi ik ben Corné.
🇳🇱
Code Junky aka Stagiar.
Kom jij ons team verstreken?
Check onze vacatures