Custom website laten maken

Of zelfs een custom platform laten bouwen?

Webdesign

Waarom zou ik een Custom website of platform laten bouwen?

Z

Levertijd: in overleg

Z

Wireframes & structuur

Z

Functionele beschrijving

Z
Maatwerk functionaliteiten
Z
Maatwerk modules
Z
Custom design op maat
Z
Optimale UI & UX ervaring
Z
Inclusief basis SEO
Z
Cache optimalisatie
Z
Image optimalisatie
Z
Super snelle website of platform

Waarom Premium?

Onze Project manager die het gehele proces jou aanspreek punt is maakt de opdracht uiterst inzichtelijk en gaat in overleg met de Ontwikkelaar en Designer. Met kennis van de psychologische prikkels in het webdesign een gedegen klant/doelgroep onderzoek zorgen wij voor een optimale klant ervaring. De website wordt vanaf een wit scherm opgebouwd en er zal een nauwe comminucatie zijn om je website te laten reimen op je producten of diensten. Uiterst logische en slimme positioneringen. Samen zorgen we voor het behalen van gewenste resultaten en staan we altijd open voor dialogen om het gezamelijke doel te behalen. Ervaar een totaal beleving en zie wat dit oplevert als product. Elke oplevering word voorzien van een presentatie, korte training om je opweg te helpen bij het kunnen aanpassen van enetuele teksten of foto’s op de website. Ohja en uiteraard mag elke oplevering gevierd worden met een flesje bubbels.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij vraagt de offerte aan en Ivan of Stephan belt jou en zal een gedegen plan uit een zetten. Daarop volgend zal er een offerte in je mailbox verschijnen. Zodra de offerte akkoord is getekend verschijnt het project in onze scrum planning. Direct hierna informeren we jou over de sprint planning en plannen we een tussen moment om eventuele correcties door te voeren gevolgd door een oplever moment. Tijdens dit oplever moment geven we een presentatie van de voor jou gemaakte website, geven we een uitleg over de werking om evenuele toekomstige tekst aanpassingen te kunnen doen (Wij kunnen dit uiteraart op aanvraag ook gewoon doen) gevolgd door een glaasje / flesje bubbels.

Wij houden je website gezond.

Naast het eenmalige bedrag voor het bouwen van je website rekenen we een maandelijks tarief voor het website abonnoment. Wij zorgen ervoor dat je website gezond blijft door het uitvoeren van technische en beveiligings updates en backups. Service per telefoon, e-mail, je domeinnaam, hosting en e-mail zijn ook inbegrepen. Om een administratieve rompslomp te voorkomen ontvang je hier een jaarlijks overzichtelijke factuur van.

Bekijk onze custom beukpakket projecten

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid

13 + 7 =