Maatwerk oplossing laten maken?

Voor ondernemers met specifieke wensen en ideeën.

Wij begrijpen en spreken meerdere talen (HTML, CSS, PHP, jQuery, AJAX, MySQL, JSON etc.) vloeiend – schrikken niet op van grote projecten of totaaloplossingen – en pikken de draad graag op waar een andere webbouwer ‘m heeft laten vallen. Waarmee kunnen we jou helpen?

Maatwerk oplossing

{U talk, we code}

Levertijd in overleg

Wireframes structuur

Optimaal UI en UX design

Functionele beschrijving

Overzichtelijke coderings structuur

Uitgebreid testen

Je project, idee, of oplossing met ons delen?

Neem gerust contact op, na een kort overleg ondertekenen wij wanneer nodig een NDA om verder de diepte in te gaan. Ben jij of zijn jullie opzoek naar een team dat prachtige oplossingen realiseert of eventueel kan ondersteunen voor het behalen van deadlines? Inbox of bel ons even.

Waarom een maatwerk?

Onze Project manager die het gehele proces jou aanspreek punt is maakt de opdracht uiterst inzichtelijk en gaat in overleg met de Ontwikkelaar en Designer. Met kennis van de psychologische prikkels in het webdesign een gedegen klant/doelgroep onderzoek zorgen wij voor een optimale klant ervaring. De website wordt vanaf een wit scherm opgebouwd en er zal een nauwe comminucatie zijn om je website te laten reimen op je producten of diensten. Uiterst logische en slimme positioneringen. Samen zorgen we voor het behalen van gewenste resultaten en staan we altijd open voor dialogen om het gezamelijke doel te behalen. Ervaar een totaal beleving en zie wat dit oplevert als product. Elke oplevering word voorzien van een presentatie, korte training om je opweg te helpen bij het kunnen aanpassen van enetuele teksten of foto’s op de website. Ohja en uiteraard mag elke oplevering gevierd worden met een flesje bubbels.

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid