DOEN EN KUNNEN

Stuk voor stuk vak-idioten

De digitale wandelgangen zijn uitgebreid, kronkelend en bezaaid met valkuilen. Ondanks ons energiek gebeuk nemen we jou als klant uiterst voorzichtig bij de hand om je door het kluwen aan mogelijkheden te loodsen. Elk aspect van het online traject wordt daarbij zo transparant mogelijk uit de doeken gedaan. Blitse marketingtermen kruisen ongetwijfeld ons pad, maar die leggen we je dan graag met hand en tand uit. In de meeste gevallen begint ons gezamenlijk avontuur met het bouwen van een website: jouw online uitvalbasis. De oplevering daarvan gebeurt trouwens steeds met een glaasje Beuker-bubbels – en een handige training die je aanleert hoe je zelf gemakkelijk foto’s of teksten kan aanpassen. Yes, we are that service-minded. Nadien bespreken we dan je verdere stappen naar online dominantie door middel van SEO, SEA of social media marketing. We gaan ervoor…Beukers-style!

EXPERTISES
Ieder zijn vak
Development
– Fullstack development
– Maatwerk oplossingen
– WordPress websites
– WordPress webshops
– Webhosting en domein registratie
Marketing
– Marketing en communicatie
– Branding
– Lead generatie
– Copy writing
– Goed vindbaar in google ‘SEO’
– Online adverteren ‘SEA en SEM’
Goed bereikbaar – Service
Telefonisch:  +31(0)342 22 64 86
Mail:  [email protected]
Adres:  Anthonie Fokkerstraat 61-J, Barneveld (GLD)

FULL STACK DEVELOPMENT

Een professionele website laten maken?
Wij realiseren jouw winnende webstek van B tot Z… met kwaliteitsscore A.

Als rasechte websitenerds vertalen we jouw onderneming naar een digitale klassebak: een streling voor het oog – een verademing voor de scrollvinger – een lieveling van de zoekmachines en een verleiding voor elke bezoeker.

Wat je budget ook moge zijn, wij geven je graag heel wat Beukers-bang for your buck! Dus…wat zeg je daarop? Ah, natuurlijk: de beuk erin!

JIJ HEBT EEN NIEUWE WEBSITE OF WEBSHOP NODIG?

Dat komt goed uit: wij hebben daar oplossingen voor…in pakketvorm!
Met speels gemak beuken wij kleine tot middelgrote websites & -shops uit de grond. We beginnen from scratch – en eindigen met een match…made in heaven. Zo helpen we jouw bedrijf of merk aan een schitterende digitale etalage waar je niet zomaar voorbijscrollt.

JIJ HEBT GESPECIALISEERD MAATWERK NODIG?

Een platform? Een specifieke programmeertaal? De shit van onze voorganger opkuisen? Wij regelen het!
In de loop der jaren zijn we al heel wat scenario’s tegengekomen. Die rijke ervaring schakelen we in bij maatwerkopdrachten: we begrijpen en spreken meerdere talen (HTML, CSS, PHP, jQuery, AJAX, MySQL, JSON etc.) vloeiend – schrikken niet op van grote projecten of totaaloplossingen – en pikken de draad graag op waar een andere webbouwer ‘m heeft laten vallen. Waarmee kunnen we jou helpen?

Domein registraties, Hosting en onderhoud.

Laat jezelf ontzorgen.

Het laatste wat je wil, is dat je website rammelt aan alle kanten. Voorkom een happerige website door een doordacht bijpassende totaal oplossing te kiezen. Het is toch prettig om alles onder een dak onder te brengen? Wij weten precies wat we maken en wat wij daarvoor nodig hebben. Voor elk pakket bieden wij een bijpassende abonnementsvorm.

Mind-blowing marketing

Strategie, de magie.

Een doordachte strategie durven opzetten en niet bang zijn om dit gaandeweg aan te passen. Internet data gaat snel, je verzamelt veel en weet dus ook snel meer dan enkele weken of maanden geleden. Het uitstippelen van een jaren-plan en dit stug maar door de strot blijven duwen is ouderwets en niet meer van toepassing op het web.

Organisch scoren in google..SEO

Wie wil er nu niet goed gevonden worden in Google of andere zoekmachines? Iedereen toch. Niet iedereen focust zich op de juiste zoekwoorden – want weet jij wel hoe je klant bij jou terecht komt? Of juist nu bij de concurrent? Het uitlezen en onderzoeken van deze dat is voor ons niets nieuws. Niet gek als je ruim 2500 nummer 1 zoektermen in google hebt gekregen. Veel al gaan de scores in Google hand in hand met de juiste strategie en een ‘picasso-pen’ copy writer.

Geen tijd, ik wil nu vlammen!

Een uniek of goed product? Een specifieke dienstverlening of een oplossing? Tuurlijk wil je organisch ook goed vindbaar zijn maar je wilt nu direct meer bezoekers, aandacht, verkopen en/of offerte aanvragen. Wij snappen dat. Gelukkig hoeft het ook niet lang t duren om operatief te draaien. De juiste marketing mix en een leuk budget doen wonderen.