Google Adwords marketing

Boost je traffic door betaald in de top 3 van Google terecht te komen.

Webdesign

Google adwords marketing

Z

Levertijd: c.a. 4 weken

Z

Targeting op jouw doelgroep

Z

Wekelijkse controle CPC

Z

Analytics koppeling

Z

Conversies / doel metingen

Z

Google merchant (shopping)

Google Adwords marketing

Targeting op jouw doelgroep

Advertenties richten op uitsluitend potentiële klanten. Met een doelgroep targeting bieden we uitsluitend advertenties op zoekwoorden die passen bij je diensten of producten.

Analytics koppeling

We maken een koppeling met Google analytics wordt al het verkeer globaal inzichtelijk gemaakt, waardoor we kunnen zien hoeveel mensen de website bezoeken en hoelang ze dit doen.

Wekelijkse controle CPC

We kijken elke week of de kosten van de advertenties niet te hoog oplopen en de conversie (het aantal verkochten diensten en klanten) naar beneden. Met de wekelijkse check houden we de kosten en baten in balans.

Conversies/ doel metingen

Het is belangrijk om het gezamelijke doel in het oog te houden. We stellen samen doelen op en we gaan aan de slag om deze doelen te bereiken. Door conversies/ doel metingen worden de doelen inzichtelijk gemaakt en bijgehouden.

Google Merchant (shopping)

Een Webbeukers website pakket is nodig om deze addon te gebruiken. Een professionele uitstraling naar je klanten en overzichtelijke website zijn specifieke kenmerken van het website pakket. Voor iedere ondernemer is er een website pakket!

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid

4 + 14 =