Direct de 1e positie in Google?

Met juiste SEA is dit snel voor elkaar.

Boost je traffic en omzet door direct betaald boven in Google te scoren. Meer impressies, meer kliks, meer offerte aanvragen en verkopen.

Word meer gezien en krijg meer traffic

En haal resulaat uit je website d.m.v. SEA

Denk aan

Z

Meer aanvragen/verkopen

Z

Meer site bezoekers

Z

Targeting op jouw doelgroep

Z

Zichtbare resultaten

Z

Dagelijkse campagne controles

Z

Adwords, Analytics, Merchant center (Google shopping)

%

Bedrijfs groei

Analytics koppeling

We maken een koppeling met Google analytics wordt al het verkeer globaal inzichtelijk gemaakt, waardoor we kunnen zien hoeveel mensen de website bezoeken en hoelang ze dit doen.

Google Merchant (shopping)

Een Webbeukers website pakket is nodig om deze addon te gebruiken. Een professionele uitstraling naar je klanten en overzichtelijke website zijn specifieke kenmerken van het website pakket. Voor iedere ondernemer is er een website pakket!

Wekelijkse controle CPC

We kijken elke week of de kosten van de advertenties niet te hoog oplopen en de conversie (het aantal verkochten diensten en klanten) naar beneden. Met de wekelijkse check houden we de kosten en baten in balans.

Conversies/ doel metingen

Het is belangrijk om het gezamelijke doel in het oog te houden. We stellen samen doelen op en we gaan aan de slag om deze doelen te bereiken. Door conversies/ doel metingen worden de doelen inzichtelijk gemaakt en bijgehouden.

Targeting op jouw doelgroep

Advertenties richten op uitsluitend potentiële klanten. Met een doelgroep targeting bieden we uitsluitend advertenties op zoekwoorden die passen bij je diensten of producten.

Van 10 naar 200 offertes per maand.

Binnen enkele weken werd duidelijk hoe wij voordelig offerte aanvragen binnen konden halen voor deze klant. Zo groeide het bedrijf binnen een jaar gigantisch zowel in werk als personeel. Een groei van ruim 2000% !

Uitverkocht in 1 kwartaal

We verkochten in 3 maanden even veel waar voorheen een jaar over werd gedaan! De verkoop liep stroef via traditionele wegen. Juiste SEA zorgde voor een snelle uitverkoop van de nog te verkopen appartementen.

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid

4 + 2 =