Marketing

Jouw nieuwe website verdient het om gezien te worden. Maar bezoekers belanden niet zomaar op je website. Bereik je doelgroep en trek meer verkeer dan ooit via online marketing. Kom maar door met alle aandacht. Vraag ons voor je SEO en promotie via social media.

> Offerte aanvragen

> Meer over ons

> Ons werk

Seo

Zoekmachine marketing

SEO is eigenlijk alles wat ervoor zorgt dat je website beter vindbaar wordt in Google of andere zoekmachines. Een deel zit ‘m in de techniek van de website; hier houden wij bij het design en bouwen al rekening mee. Maar een deel zit ‘m ook in de inhoud. In de juiste tekstlengte, de juiste zoekwoorden en koppen. Onze standaard SEO-oplossing helpt je hier zelf mee aan de slag te gaan. Via een plug-in in WordPress pas je zelf je paginatitel en pagina-omschrijving die zichtbaar zijn in Google aan. En daar kun je controleren of de zoektermen op de juiste plaats op je pagina terugkomen. Geen idee waar te beginnen? Vraag ons een SEO-plan voor je te maken en uit te voeren

> Gratis scan aanvragen

Social media & social advertising

Facebook en Instagram.
Via social media kun je alle kanten op. Wat je doelgroep ook is: jong, oud, zakelijk of consument. En mik je op mensen die nog niet weten wie je bent en wat je allemaal voor hen kan betekenen of wil je een band opbouwen met je huidige klanten en via hen nog veel meer mensen bereiken? Wij stellen een social media plan voor je op en voeren dit – als je dat wilt – voor je uit. Inmiddels beheren we een groot aantal pagina’s met in totaal meer dan 750.000 volgers.

Social advertising

Via social advertising bereik je relatief voordelig nog meer mensen. Extra handig: je kunt heel specifiek targetten. Van geslacht tot leeftijd en zelfs interesses. Zo bereik je precies degene die je wilt bereiken.

Breng je bedrijf to the next level.

Laat ons je bellen of neem zelf contact op

Anthonie Fokkerstraat 61-J
3772 PW, Barneveld

+31 (0)342 226 486

10 + 1 =

Wat klanten zeggen.

Roy Roeten

Zeer goed service! Wordt professioneel geholpen en denken mee in oplossingen! Hoogwaardige webshop gebouwd voor ons! Zeer tevreden.

Wendy Franken

Goed bereikbaar; denken mee en voeren wijzigingen snel en vakkundig door.

Xanthia van Zessen

Wat ik erg fijn vindt is dat ze heel goed naar de wensen van hun klant luisteren en het zo ook maken en alles gaat met overleg en laten steeds zien hoe het is!

Seo, Sea, Social media

Jouw nieuwe website verdient het om gezien te worden. Maar bezoekers belanden niet zomaar op je website. Bereik je doelgroep en trek meer verkeer dan ooit via online marketing. Kom maar door met alle aandacht.