Laat ons je winst verhogen door goede marketing

Het is tijd om vooruitgang te boeken!

Marketing pakketten

Voor de ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien is marketing geen overbodige keuzes. Web Beukers kan jouw totale marketing regelen, zodat jij je bezig kan houden met waar je écht gelukkig van wordt, werken aan jouw bedrijf!

Google Adwords

Geen tijd om te wachten? Boost je traffic door betaald in de top 3 van Google terecht te komen. Wij zorgen ervoor dat dit op correcte wijzen gerealiseert word en houden altijd rekening met het kosten / baten plaatje.

Z

Levertijd: c.a. 4 weken

Z

Targeting op jouw doelgroep

Z

Wekelijkse controle CPC

Z

Analytics koppeling

Z

Conversies / doel metingen

Z

Google Merchant (shopping)

Meest

gekozen

SEO optimalisatie

SEO is eigenlijk alles wat ervoor zorgt dat je website beter vindbaar wordt in Google of andere zoekmachines. Door de juiste tekstlengte, zoekwoorden en koppen te gebruiken kan de SEO worden verbeterd. 

Z

Levertijd: c.a. 3 weken

Z

Trefwoord optimalisatie

Z

Sitemaps

Z

SEO tekst homepage

Z

SEO metainstellingen

Z

24/7 rapportage van zoekwoorden

Z

24/7 rapportage van bezoekers

Social beheer

Wil je jouw bedrijf online laten zien aan je doelgroep? Een social beheer pakket is dan de juiste keuze, om ervoor te zorgen dat jouw social media pagina up-to-date blijft.  U hoeft alleen maar foto’s en onderwerpen aan te leveren, wij doen de rest!

Z

Post content

Z

2x per week een post 

Z

Alles op tijd gepland

Z

Alle social media kanalen

Z

Analyse en advies over de kansen voor advertenties

Content creatie

De hoogste conversies worden behaald door doelgerichte teksten in combinatie met een effectief design en duidelijke navigatie op de website. Wanneer wij je teksten schrijven dan zorgen wij ervoor dat er één duidelijk beeld gecreerd word. Uiteraard zullen wij altijd de belangrijkste SEO aspecten mee pakken.

Conversie optimalisatie

Naast dat je simpel zou denken ik verkoop 1 product op 100 bezoekers dus ik het moet er 1000 hebben voor 10 is het ook niet verkeerd om eens te kijken hoe we ervoor zorgen dat er 3 of 4 bestellingen op de 100 gedaan worden. Op de 1000 zijn het er dan ineens 30 of 40. Door het uitlezen van duidelijke funnels en heatmaps word al snel duidelijk waar de winst te behalen is. Postioneringen van knoppen, kleur keuzes, logischere funnels, site snelheid en ga zo maar door. 

Welke marketingsmix past bij jou?

Bij WebBeukers krijg je altijd marketing op maat. We kunnen altijd een combinatie maken tussen bovenstaande pakketten om de beste groei voor jouw bedrijf mogelijk te maken.

Door het gebruik van Google Analytics kunnen we zien vanaf welke kanalen en devices jouw klanten naar je website komen. Op basis van deze gegevens kunnen we een extra goed advies geven.

 

Social media & social advertising

Facebook en Instagram.
Via social media kun je alle kanten op. Wat je doelgroep ook is: jong, oud, zakelijk of consument. En mik je op mensen die nog niet weten wie je bent en wat je allemaal voor hen kan betekenen of wil je een band opbouwen met je huidige klanten en via hen nog veel meer mensen bereiken? Wij stellen een social media plan voor je op en voeren dit – als je dat wilt – voor je uit. Inmiddels beheren we een groot aantal pagina’s met in totaal meer dan 750.000 volgers.

 

Social advertising

Via social advertising bereik je relatief voordelig nog meer mensen. Extra handig: je kunt heel specifiek targetten. Van geslacht tot leeftijd en zelfs interesses. Zo bereik je precies degene die je wilt bereiken.

Marketing Seo, Sea, Social media

Jouw nieuwe website verdient het om gezien te worden. Maar bezoekers belanden niet zomaar op je website. Bereik je doelgroep en trek meer verkeer dan ooit via online marketing. Kom maar door met alle aandacht. Vraag ons voor je SEO en promotie via social media.