Wij zijn Web Beukers!

Je zou ons een internetbureau kúnnen noemen. Maar noem ons liever kneiter enthousiaste websitebouwers die er alles aan doen om je start-up of mkb verder te laten groeien.

Waarom we doen wat we doen

Ook wij genieten van de mooiste, meest vernieuwende webdesigns. Die vlekkeloos werken. Perfect converteren. En scoren in elke zoekmachine. Maar we genieten pas intens wanneer ze bijdragen aan iets veel groters dan dat. Want hoe vet is het als wij jou écht kunnen helpen doelen te bereiken?

> Kennismakingsgesprek plannen

En wat dat oplevert

Een stijlvolle en vooral gebruiksvriendelijke website op alle schermen, die goed scoort in Google en écht wat toevoegt aan het wereldwijde web. Maar ook betrouwbare hosting: wel zo leuk als je website altijd in de lucht blijft. Of wil je meer verkeer naar je website trekken? We helpen je net zo graag met seo, social advertising of social media.  

Hoe we dat doen

Bij ons begint elke samenwerking altijd met één vraag: wat wil je? Meer zichtbaarheid online? Een roodgloeiende telefoon? Beter vindbaar zijn voor je potentiële klanten? Bij ons is meedenken geen cliché. We denken mee in de uitdagingen die je ervaart, bedenken een passende oplossing en pas dáárna gooien we de beuk erin. Niet vanuit een ivoren toren, maar vanuit een kantoor waar je altijd tussendoor mag binnenvallen. Razendsnel schakelen. Vinden we lekker.

> Offerte aanvragen

Met wie we dat doen

Online beuken we erop los. Ook in real life zijn we stuk voor stuk enthousiaste vakidioten.

Stephan Striekwold

SEO/SEA specialist / Front end developer

Stephan is de opper vakidioot van Web Beukers. Hij maakt websites van a tot z, doet hosting en geeft ook nog eens advies over marketing. Wat je maar nodig hebt voor groei.

Bart Ruitenbeek

Visual-designer / UX-designer / Developer

Een mooi design is één, maar je website moet vooral ook wat opleveren. Als een malle converteren. Bart geeft je website een onderscheidende uitstraling én denkt na over hoe jouw klanten hem gebruiken.

Thomas Guinée

Copywriter / Content creator / Marketeer

Gezwind als een gracieuze gazelle manoeuvreert Thomas door de Jungle der Digitale Media met slechts één doel voor ogen: jouw merk of bedrijf op de juiste manier doen opvallen in die dichtbegroeide wildernis. En dat kan hij als geen ander! Zijn geheime roadmap? Een oerdegelijke marketingbasis aanleggen en die vakkundig besprenkelen met een handjevol tekstuele en visuele funkiness.

Ivan de Goeyse

Project manager

Al sinds een tiener bezig met computers & websites. Dit resulteerde in het opstarten van verschillende bedrijven en concepten in de ICT wereld. Dit maakt dat ik snel kan meedenken over projecten en de ideale schakel ben tussen enerzijds “de business” en anderzijds de programmeurs.

Wat klanten over ons zeggen

Uitgebreide reviews

Onze klanten geven ons een 4.8 van de 5.0!

Xanthia Van Zessen

★★★★★

Mijn website is hier in de maak.
Wat ik erg fijn vindt is dat ze heel goed naar de wensen van hun klant luisteren en het zo ook maken en alles gaat met overleg en laten steeds zien hoe het is! Dus bij deze 5 sterren voor deze toppers

Z

Bekijk op Google

Roy Roeten

★★★★★

Mijn website is hier in de maak.
Zeer goed service! Wordt professioneel geholpen en denken mee in oplossingen! Hoogwaardige webshop gebouwd voor ons! Zeer tevreden.

Z

Bekijk op Google

Wendy Franken

★★★★★

Zeer goed service! Wordt professioneel geholpen en denken mee in oplossingen! Hoogwaardige webshop gebouwd voor ons! Zeer tevreden.

Z

Bekijk op Google

Snelle reviews

Klaas de Vries

★★★★★

Z

Bekijk op Google

AVESTA Tax & Finance B.V.

★★★★

Z

Bekijk op Google