Team Web Beukers

Een blik achter het gebeuk!

Er doen veel hippe benamingen de ronde voor het type bedrijven dat dezelfde diensten levert als wij. Je hoeft ze niet ver te zoeken: van het conventionele ‘internetbureau’ tot het modernere ‘web’ of ‘digital agency’ – om dan aan het einde van het spectrum op ‘growth hackers’ te komen.

Zelf laten we de trending termen liever voor in onze Instagrambiografieën of LinkedIn-cv’s – en dus houden we het hier bescheiden op: supergemotiveerde online experts die niets liever doen dan voor hun klanten een weg te banen door het wereldwijde web. En dat steeds met twee virtuele vuisten vooruit…vandaar Beukers!

Bart Ruitenbeek
Het moet kloppen!
🇳🇱
Een mooi webdesign hebben, is één ding…maar je website moet vooral ook wat opleveren. Conversies binnenhalen. En liefst zo veel mogelijk! Beuker Bart maakt dat mogelijk. Hij geeft je website een onderscheidende uitstraling, én denkt na over hoe jouw klanten hem gebruiken.
Front-end developer
Gerrit van Vliet
Muziek en code… tralala la la.
🇳🇱
Programmeer meneer die maar aan één ding denkt..een perfecte maatwerk oplossing realiseren. Een vraag omzetten in een plan en dit dan vervolgens realiseren. Uiteraard geschikt voor op elk scherm en toestel. Met een stiekeme liefde voor css maakt hij er ook nog altijd iets moois van.
Back-end developer 
Stephan Striekwold
Ben je al klaar? Gaat het goed?
🇳🇱
Stephan is meneer OpperBeuker. Hij maakt websites van A tot Z, overziet alle hosting- en databasekwesties, en geeft ook nog eens advies over digitale marketing. Hij vormt dan ook het ideale aanspreekpunt voor al je online behoeften…en is maar 1 klik of tap van je verwijderd via de knop hieronder
Marketeer / Strateeg 
Thomas Guinee
Picassopen!
🇧🇪
Gezwind als een gracieuze gazelle manoeuvreert Thomas door de Jungle der Digitale Media met slechts één doel voor ogen: jouw merk of bedrijf op de juiste manier doen opvallen in die dichtbegroeide wildernis. En dat kan hij als geen ander! Zijn geheime roadmap? Een oerdegelijke marketingbasis aanleggen en die vakkundig besprenkelen met een handjevol tekstuele en visuele funkiness.
Copywriter / Marketeer

Waarom we doen wat we doen…

Aaah, een terechte vraag! Wel, sommige mensen genieten ervan om naar een Vincent van Gogh te staren…voor ons bestaat kunst eerder uit een vernieuwend webdesign dat van élk scherm spat. Een landingspagina die meer bezoekers over de vloer krijgt dan Amsterdam op Koningsdag. Een webshop die meer aankopen genereert dan Amazon op Black Friday. Of met andere woorden: een online machine die feilloos draait en opbrengt. Want laten we eerlijk zijn: daar gaat het toch om, hé? Bij WebBeukers doen we niets liever dan jouw merk of bedrijf te doen groeien door sterke digitale marketing…de beuk erin!

Klinkt dat allemaal supermegaflabbertastisch?
Dan is het hoog tijd dat we elkaar even vrijblijvend spreken

Hoe we doen wat we doen…

De Beukers-manier van werken is: persoonlijk, transparant en hands-on. Jij vraagt, wij beuken! Daarom vind je zo veel contactknoppen op onze website, natuurlijk. Geen ivoren torens, maar een toegankelijk kantoor waar je altijd mag binnenvallen. Dat mag je gerust letterlijk nemen. Dan bespreken we meteen even wat jij online wil bereiken en stippelen we samen een strategie uit. In de meeste gevallen begint die bij het opzetten van je eigen website. Vanaf het moment dat die er is, beginnen we te beuken om aandacht: SEO – SEA (Google Ads, bijvoorbeeld) – social media – social media advertising. Die hele digitale marketingcocktail bereiden we graag voor je!

Wat klanten zeggen als we wat hebben gedaan…

Bij WebBeukers streven we een maximale klantentevredenheid na. Dat vertaalt zich – gelukkig – ook in heel mooie recensies. Om onze conculega’s toch nog een kans te gunnen, hebben we ervoor gezorgd dat we geen perfect score van 5 sterren behaalden…al scheelt het niet veel. Hopelijk mag jouw beoordeling hier binnenkort ook tussen schitteren!

Reviews

Onze klanten geven ons een 4.8 van de 5.0!

Xanthia Van Zessen

★★★★★

Wat ik erg fijn vindt is dat ze heel goed naar de wensen van hun klant luisteren en het zo ook maken en alles gaat met overleg en laten steeds zien hoe het is! Dus bij deze 5 sterren voor deze toppers

Z

Bekijk op Google

Roy Roeten

★★★★★

Zeer goede service! Wordt professioneel geholpen en denken mee in oplossingen! Hoogwaardige webshop gebouwd voor ons! Zeer tevreden.

Z

Bekijk op Google

Wendy Franken

★★★★★

Goed bereikbaar; denken mee en voeren wijzigingen snel en vakkundig door.

Z

Bekijk op Google

Klaas de Vries

★★★★★

Z

Bekijk op Google

AVESTA Tax & Finance B.V.

★★★★

Z

Bekijk op Google