Goed vindbaar in Google?

Een SEO geoptimaliseerde website.

Scoor je hoog in google. De Long-term oplossing. Om direct in de top 3 van de google zoek resultaten te scoren bekijk je de SEA pagina

Zorg ervoor dat jij online goedvindbaar bent

Behaal optimaal resulaat uit je SEO

Denk aan

Z

Trefwoord onderzoek

Z

Sterke sitemap structuur

Z

Cronicol page’s

Z

Meta Tags

#1 pagina zoektermen

Trefwoord optimalisatie

Wij optimaliseren je website op de ideale zoekwoorden voor jouw doelgroep. Per optimsalisatie pagina stellen we trefwoorden op waar de website op gevonden moet worden.

SEO tekst voor homepage

Je homepage is de belangrijkste pagina van je website. We stellen zoekwoorden op voor je homepagina en maken de beste seo tekst voor jouw homepage.

Website teskten laten (her)scrhijven

Zijn de huidige teksten niet onvoldoende dan zullen wij dit aangeven. Je kan er dan voor kiezen ze zelf aan te passen of uit tebreiden aan de hand van onze tips. Ook is het mogelijk om dit door ons te laten doen.

Sitemaps

We zorgen ervoor dat je website verschillende sitemaps krijgt, zodat de zoekmachine je website beter kan indexeren.

SEO metainstellingen

Het is belangrijk dat de zoekmachine precies weet waar de website over gaat. Dit is de reden waarom we SEO metainstellingen gebruiken om de zoekmachine te vertellen waar de website over gaat.

Afbeeldingen

….

24/7 rapportage van zoekwoorden

We zorgen ervoor dat de zoekwoorden 24/7 in de gaten worden gehouden door het systeem, om precies te kunnen kijken hoe we de SEO beter moeten optimaliseren.

24/7 rapportage van bezoekers

Een Webbeukers website pakket is nodig om deze addon te gebruiken. Een professionele uitstraling naar je klanten en overzichtelijke website zijn specifieke kenmerken van het website pakket. Voor iedere ondernemer is er een website pakket!

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid

13 + 4 =