Een professionele website laten maken?

Wij realiseren jouw winnende webstek van B tot Z… met kwaliteitsscore A.

Als rasechte websitenerds vertalen we jouw onderneming naar een digitale klassebak: een streling voor het oog – een verademing voor de scrollvinger – een lieveling van de zoekmachines en een verleiding voor elke bezoeker.

Wat je budget ook moge zijn, wij geven je graag heel wat Beukers-bang for your buck!
Dus…wat zeg je daarop? Ah, natuurlijk:

Jij hebt een nieuwe website of webshop nodig?

Dat komt goed uit: wij hebben daar oplossingen voor…in pakketvorm!

Met speels gemak beuken wij kleine tot middelgrote websites & -shops uit de grond. We beginnen from scratch – en eindigen met een match…made in heaven. Zo helpen we jouw bedrijf of merk aan een schitterende digitale etalage waar je niet zomaar voorbijscrollt.

Jij hebt gespecialiseerd maatwerk nodig?

Een platform? Een specifieke programmeertaal? De shit van onze voorganger opkuisen? Wij regelen het!

In de loop der jaren zijn we al heel wat scenario’s tegengekomen. Die rijke ervaring schakelen we in bij maatwerkopdrachten: we begrijpen en spreken meerdere talen (HTML, CSS, PHP, jQuery, AJAX, MySQL, JSON etc.) vloeiend – schrikken niet op van grote projecten of totaaloplossingen – en pikken de draad graag op waar een andere webbouwer ‘m heeft laten vallen. Waarmee kunnen we jou helpen?

Een nieuwe website laten bouwen

Waarom je een nieuwe website laat bouwen? Natuurlijk om je bedrijf online op de kaart zetten, zodat meer klanten je weten te vinden. Je wilt hen overtuigen of de drempel om contact op te nemen véél lager maken. Misschien is je nieuwe website een onmisbaar onderdeel van je bedrijf: een webshop. Of je zoekt een online platform waarin elke gebruiker supermakkelijk werkt. Hoe dan ook, een professionele website is onmisbaar voor een professioneel bedrijf. Wij bouwen je nieuwe website volgens de allerlaatste designtrends en technische ontwikkelingen, volledig afgestemd op jouw klanten.

Website restyle

In korte tijd verandert er veel. En zeker wanneer je een snel groeiend bedrijf runt, is stilstand achteruitgang. Je biedt andere diensten en producten aan dan toen je net begon. Je richt je inmiddels op een ander type klant of een andere branche, waardoor er een online mismatch is. Of je uitstraling matcht totaal niet meer met waar je nu voor staat. Verwarrend voor klanten die voor het eerst op je website komen. Tijd om jouw website online op de schop te nemen! Met een website restyle zorg je ervoor dat je online blijft overtuigen. Qua design en inhoud. Wij helpen je op weg

Totaal oplossingen (Onderhoud, hosting, domeinregistratie)

Het laatste wat je wil, is dat je website rammelt aan alle kanten. Voorkom een happerige website door een doordacht bijpassende totaal oplossing te kiezen. Het is toch prettig om alles onder een dak onder te brengen? Wij weten precies wat we maken en wat wij daarvoor nodig hebben. Voor elk pakket bieden wij een bijpassende abonnementsvorm. 

Inclusief

Technische updates

Beveiligingsupdates

Backups

Web en server onderhoud

Verhuisservice

Telefonische support

E-mail support

Domeinregistratie

Webhosting

Jaarlijks factuur