Website met meerdere talen laten maken

Ga internationaal met je bedrijf!

Webdesign

WPML taal addon

Een website of webshop in meerdere talen aanbieden voor klanten in het buitenland? Dit is makkelijk te realiseren met een WPML addon

Z

Verschillende talen

Z

Makkelijk te vertalen vanuit de hoofdtaal van je website.

Z

Alles binnen één overzichtelijke WordPress omgeving. 

Z

Inclusief premium support en updates

€16,95 p.m.

Een meertalige website met de WordPressMultiLangual (WPML) addon 

Website in meerdere talen laten maken opties

De WPML addon is super makkelijk om te gebruiken. De plugin ondersteund meer dan 40 talen en er is ook nog een optie om extra talen of varianten zoals dialecten toe te voegen. Vanuit één overzichtelijk scherm kunnen alle vertalingen worden gedaan en kunnen er ook speciale accounts worden aangemaakt voor mensen die alleen maar mogen vertalen op jouw website. De plugin werkt naadloos samen met de websites die wij bouwen. 

 

Is het mogelijk om mijn webshop producten te vertalen?

De plugin maakt het ook mogelijk om een meerdere talen webshop te onderhouden. Geniet van de volledige integraties van de verschillende type producten tot kortingscodes. Voor een webshop heeft u wel de premium webshop addon nodig.

 

Website pakket

Om deze addon te kunnen gebruiken is een Webbeukers website pakket nodig. Met het website pakket zorg je ervoor dat je klanten een professionele uitstraling krijgen van jouw bedrijf. Er zijn verschillende website pakketten voor verschillende ondernemers. 

Website services

Een website moet goed te bereiken zijn en altijd online zijn. Je wilt natuurlijk ook niet zitten wachten totdat je website een keer is geladen. Met onze website services is je website altijd up-to-date en worden er altijd belangrijke beveiligingsupdates gedaan om jouw website veiliger te maken.