WordPress CMS

’s werelds grootste CMS met de meeste mogelijkheden.

Webdesign

WordPress

Z

Gebruiksvriendelijk

Z

Ruim 500 duizend uitbreidingsmogelijkheden

Z

Blokkeer landen waar je geen zaken mee doe

Z

Reputatie check: ontdek of jouw website in een blacklist staat

Z

Blog functies

INCLUSIEF IN ALLE PAKKETTEN

WordPress website pakket

Bij Webbeukers werken we met verschillende pakketten waar WordPress altijd standaard in zit. Op deze manier kunnen onze klanten makkelijker teksten en foto’s aanpassen, wat ideaal is voor ondernemers. Wilt u ook een professionele uitstraling en een goed lopende website? Bekijk dan bij onze Website pakketten.

Website services

Een goede WordPress website is belangrijk, maar het is ook belangrijk om stabiele hosting en je website veilig te houden, zodat je klanten met een vertrouwd gevoel kunnen kijken op je website. Met een Webbeuker service houden we je website up-to-date!

WordPress website laten maken

Bij Webbeukers maken wij dagelijkse WordPress websites voor onze klanten in combinatie met het DIVI thema. Het uitgebreidste thema voor WordPress. Met behulp van plugins zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Waarom Webbeukers?

Ongeacht je pakket keuze ben jij bij ons altijd premium! De beller is sneller maar een mailtje is net zo welkom. Samen zorgen we voor het behalen van gewenste resultaten en staan we altijd open voor dialogen om het gezamelijke doel te behalen. Ervaar een totaal beleving en zie wat dit oplevert als product. Elke oplevering word voorzien van een presentatie, korte training om je opweg te helpen bij het kunnen aanpassen van enetuele teksten of foto’s op de website. Ohja en uiteraard mag elke oplevering gevierd worden met een flesje bubbels.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij bent Premium

Jij vraagt de offerte aan en wij bellen jou voor eventuele aanvullingen. Daarop volgend zal er een offertein de mailbox verschijnen. Zodra de offerte akkoord is getekend verschijnt het project in onze scrum planning. Direct hierna informeren we jou over de sprint planning en plannen we een tussen moment om eventuele correcties door te voeren gevolgd door een oplever moment. Tijdens dit oplever moment geven we een presentatie van de voor jou gemaakte website, geven we een uitleg over de werking om evenuele toekomstige tekst aanpassingen te kunnen doen (Wij kunnen dit uiteraart op aanvraag ook gewoon doen) gevolgd door een glaasje / flesje bubbels.

Wat moet ik aanleveren als klant?

Je laat ons weten welke pagina’s je graag zou willen hebben, typt dit in een word bestandje per pagina titel. Mocht je een logo hebben dan ontvangen we deze ook graag. Omdat er in dit geval gekozen is voor een ZZP pakket houd dan rekening met de 5 pagina’s. Is er anders overeengekomen en geoffereerd dan kunnen we dit vergeten. Ook is het prettig om even aan te geven welke informatie je wilt ontvangen vanuit bijvoorbeeld het contact formulier. Het lijkt veel maar dat valt wel mee. Zodra wij hier aan mogen beginnen doorlopen we dit traject samen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om onze makker Thomas in te schakelen voor het schrijven van je content.

Wij houden je website gezond.

Naast het eenmalige bedrag voor het bouwen van je website reken we een maandelijks tarief voor het website abonnoment. Wij zorgen ervoor dat je website gezond blijft door het uitvoeren van technische en beveiligings updates en backups. Service per telefoon, e-mail, je domeinnaam, hosting en e-mail zijn ook inbegrepen. Om een administratieve rompslomp te voorkomen ontvang je hier een jaarlijks overzichtelijke factuur van.