ZZP website beukpakket voor de ondernemer die wil groeien…

Zet de eerste stap met een websitepakket!

Webdesign

Waarom zou ik een ZZP website pakket nemen

Z

Levertijd: c.a. 2 weken

Z

Keuze uit 1 van de 176 sjablonen

Z

5 pagina’s

Z

3 Professionele foto’s

Z

WordPress CMS

Z

Standaard DIVI modules

Z

Zelf eenvoudig teksten en afbeeldigen aan kunnen passen.

Z

1 Correctieronde

Z

Prima site snelheid

Z

Altijd uit te breiden met opties in de toekomst!

Waarom Webbeukers?

Ongeacht je pakket keuze ben jij bij ons altijd premium! De beller is sneller maar een mailtje is net zo welkom. Samen zorgen we voor het behalen van gewenste resultaten en staan we altijd open voor dialogen om het gezamelijke doel te behalen. Ervaar een totaal beleving en zie wat dit oplevert als product. Elke oplevering word voorzien van een presentatie, korte training om je opweg te helpen bij het kunnen aanpassen van enetuele teksten of foto’s op de website. Ohja en uiteraard mag elke oplevering gevierd worden met een flesje bubbels.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij bent Premium

Jij vraagt de offerte aan en wij bellen jou voor eventuele aanvullingen. Daarop volgend zal er een offertein de mailbox verschijnen. Zodra de offerte akkoord is getekend verschijnt het project in onze scrum planning. Direct hierna informeren we jou over de sprint planning en plannen we een tussen moment om eventuele correcties door te voeren gevolgd door een oplever moment. Tijdens dit oplever moment geven we een presentatie van de voor jou gemaakte website, geven we een uitleg over de werking om evenuele toekomstige tekst aanpassingen te kunnen doen (Wij kunnen dit uiteraart op aanvraag ook gewoon doen) gevolgd door een glaasje / flesje bubbels.

Wat moet ik aanleveren als klant?

Je laat ons weten welke pagina’s je graag zou willen hebben, typt dit in een word bestandje per pagina titel. Mocht je een logo hebben dan ontvangen we deze ook graag. Omdat er in dit geval gekozen is voor een ZZP pakket houd dan rekening met de 5 pagina’s. Is er anders overeengekomen en geoffereerd dan kunnen we dit vergeten. Ook is het prettig om even aan te geven welke informatie je wilt ontvangen vanuit bijvoorbeeld het contact formulier. Het lijkt veel maar dat valt wel mee. Zodra wij hier aan mogen beginnen doorlopen we dit traject samen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om onze makker Thomas in te schakelen voor het schrijven van je content.

Wij houden je website gezond.

Naast het eenmalige bedrag voor het bouwen van je website rekenen we een maandelijks tarief voor het website abonnoment. Wij zorgen ervoor dat je website gezond blijft door het uitvoeren van technische en beveiligings updates en backups. Service per telefoon, e-mail, je domeinnaam, hosting en e-mail zijn ook inbegrepen. Om een administratieve rompslomp te voorkomen ontvang je hier een jaarlijks overzichtelijke factuur van.

Bekijk onze ZZP beukpakket projecten

Vraag vrijblijvend 

een offerte aan

Privacy beleid

3 + 2 =